Pluggar

Ägnar för tillfället i princip all min tid till att plugga till grammatiktentan som jag har på fredag. Efter den ska det förhoppningsvis bli lugnare så jag får tid till annat också. Har i och för sig suttit ute i solen och pluggat hela eftermiddagen så det är ganska tervligt här ändå.

Har tapetserat mina väggar med grammatikpapper. Det är det som är bra med att dom är så fulla. Man kan ha hela väggarna som anslagstavla och vad man än sätter upp så blir det snyggare än vad det var innan.


                                

Skidåkning

I fredags var vi och åkte skidor, bara för att vi kunde. Jag har köpt skidor och pjäxor och allt här så det var kul att testa att allt funkade bra. Vi var på en glaciär som heter Stubaier. Det var riktigt fint väder och varmt, man kunde åka utan vinterjacka. Det var rikigt roligt att åka, fast lite konstigt eftersom det var sommarvärme i Innsbruck. Blir mer skidåkning när det blir vinter på riktigt här.

                                          

Sol

Innsbruck är en väldigt trevlig stad för tillfället. Det är soligt och varmt, sitter utomhus i T-shirt och pluggar. Vi har en tenta på all tysk grammatik om två veckor så jag har en hel del att göra.

Till och med internet fungerar bra idag så passar på att lägga ut en bild från när vi var uppe i bergen för två veckor sedan.



                                          

Kulturdag

Idag har jag haft en kulturell dag. Först var jag på en stadsvandring för utbytesstudenter. Den var inte så jättelåmg, men vi fick lära oss lite mer om Innsbruck iallafall. På kvällen var det Museumnatt här. Man fick köpa en biljett och sen kunde man gå in på så många olika museer som man ville. Så jag har varit på flera olika ställen ikväll och sett allt från
1600-tals tavlor till en ny fotoutställning. En trevlig och rolig dag.

RSS 2.0